Уеб дизайн и изработка на сайтове

Създаване на сайтове

Дизайнът на сайта и преди всичко видът на началната страница са най-добрите средства, чрез които може да направите добро впечатление на посетителите. Първата страница трябва да обясни с какво се занимава вашата компания и как вашият бизнес помага на клиентите ви.

Как да направим добра начална страница:
Опитайте се да сложите най-важната информация, която искате потенциалните и настоящи клиенти да знаят за вас
Създавайте съдържание, което е изцяло свързано с дейността на фирмата ви
Използвайте изображения, които имат пряка връзка с текста. Това, че разполагате с лъскава снимка на автомобил, не означава, че трябва да я сложите на сайта, който не е автомобилен
Опитайте са да ограничите общия размер на изображенията, защото по-големите карттинки забавят зареждането на страницата
Създаване на добри линкове

Добрите линкове са в основата на добрия сайт. Ако не открият бързо и лесно подходящи връзки към вътрешните страници, потребителите ще загубят търпение и няма да останат дълго на сайта ви.
Добро съдържание

Поговорката „Съдържанието е царят“ важи с пълна сила в уеб дизайна и разработката на сайтове. За да може сайтът ви да изглежда добре и да спечели добри позиции в търсачките, най-важният фактор е доброто и ясно съдържание. Доброто съдържание означава максимално използване на ключови думи, които се вписват в контекста на целия сайт.
Управление на съдържание / контент мениджмънт

BulgarianSEO предлага пренаписване и редактиране на съдържанието на вече съществуващи сайтове. Редактирането включва внимателен подбор на ключови думи, както и анализ на съдържанието на конкурентните сайтове. Текстът с богато на ключови думи съдържание ще направи сайта ви успешен, защото ще му даде предимство в резултатите от търсене на търсачките и защото ще ви донесе повече таргетиран трафик.
Нашите услуги за онлайн съдържание

Нашите консултанти осигуряват управление на съдържание (контент мениджмънт), което е полезно не само за търсачките, но и за потребителите. Ние ще отделим нужното време, за да анализираме внимателно вашите бизнес цели и да ви предложим стъпките, които ще ви осигурят добра позиция спрямо конкурентите ви в интернет.