Онлайн реклама

Онлайн реклама

Най-ефективният вид интернет реклама, който препоръчваме на своите клиенти, е т. нар. Pay Per Click (PPC) или Cost Per Click (CPC). При него вие плащате за всеки посетител, който сайтът ви изпрати от банер, текстов линк или от друг вид рекламен формат. Pay per click линковете обикновено са отбелязани във формата на рекламни карета или „Спонсорирани връзки“. Главното предимство на Pay Per Click са бързите резултати и пълният контрол, който има рекламодателят. Може да изхарчите 5 лв. на месец или 500 лв. на ден, може да рекламирате само една ключова дума или само един банер днес, и ако те не са успешни, да използвате съвсем нови утре.

Рекламна кампания в Google Adwords

Adwords e рекламната програма на Google, която дава възможност на интернет сайтовете да рекламират със спонсорирани връзки в резултатите от търсене. Технологията на Google Adwords дава възможност на рекламодателите да таргетират своите клиенти във всеки момент, в който те търсят определен продукт или сулуга. Adwords може да ви помогне да оглавите страниците с резултати от търсене Google и да ускорите с бързи темпове своя онлайн бизнес.
Предимства на интернет рекламата в Google Adwords
Всекидневен контрол над рекламния бюджет.
Контекстна реклама с избрани от вас ключови думи.
Бърза проверка на сметки, цени и резултати.
Регионални настройки: реклама в избрани държави и на избрани езици.
Сигурен източник на трафик.

Цялостно управление на онлайн кампания

BulgarianSEO предлага пълен спектър от услуги в областта на Pay Per Click (PPC) рекламата в интернет. Това включва управление на Google Adwords кампании и реклама с банери в големи портали (Dir.bg, Gbg.bg, News.bg и др.) и в специализирани сайтове, форуми и блогове. Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящата форма на онлайн реклама в зависимост от целевата аудитория, срокове и рекламен бюджет. Всеки ден ще получавате отчети за резултатите от кампанията – колко пъти е показана рекламата, колко посетители са дошли чрез нея, колко време са останали на сайта и др.