Управление на онлайн съдържание и писане на текст

Създаване и редактиране на онлайн съдържание

Писането на текст за сайт е различно от писането за текст за традиционните печатни медии. Създаването на качествено текстово съдържание е трудна задача, която често е подценявана от фирмите за уебдизайн. Професионалните автори на текст / копирайтъри имат за цел създаването на ясно и качествено съдържание, което е атрактивно едновременно и за потребителити, и за търсачките.

Content is King

Нищо не е по важно за маркетинга на един сайт от доброто съдържание. Едно от най-известните правила на Google оптимизаторите е, че „Съдържанието е Царят“ (Content is King). Нищо не е по-важно от качественото съдържание. Вашият сайт може да е достатъчно добър по отношение на маркетинга и рекламата, но доброто съдържание ще е това, което ще накара посетителите му да се върнат пак или да се превърнат в клиенти. Текстът трябва да е ясен, точен и конкретен, така че читателят да получи възможно най-бързо цялата информация, която търси.

Количество и качество на ключови думи

Новото и обновяващо се съдържание е мантрата за всяка добра уеб страница. Използването на ключови думи в текста е другата правилна стъпка в доброто управление на съдържание. Ключовите думи трябав да бъдат използвани на правилните места и с правилната гъстота, но трябва и да са естествено свързани с останалото съдържание. В същото време пренасищането с ключови думи, познато като keyword stuffing, носи риск за сайта, защото може да бъде разпознато като спам от Google и останалите търсачки.
Управление на съдържание / контент мениджмънт

BulgarianSEO предлага пренаписване и редактиране на съдържанието на вече съществуващи сайтове. Редактирането включва внимателен подбор на ключови думи, както и анализ на съдържанието на конкурентните сайтове. Текстът с богато на ключови думи съдържание ще направи сайта ви успешен, защото ще му даде предимство в резултатите от търсене на търсачките и защото ще ви донесе повече таргетиран трафик.
Нашите услуги за онлайн съдържание

Нашите консултанти осигуряват управление на съдържание (контент мениджмънт), което е полезно не само за търсачките, но и за потребителите. Ние ще отделим нужното време, за да анализираме внимателно вашите бизнес цели и да ви предложим стъпките, които ще ви осигурят добра позиция спрямо конкурентите ви в интернет.