Интернет маркетинг

Интернет маркетинг

Онлайн маркетингът е най-бързо развиващият се начин на реклама за всички компании днес. Най-просто казано, това е процесът, чрез който се увеличават качествените посетители на един сайт. Професионалният маркетинг на сайт не означава безцелно покачване на трафика, а увеличаване на добре таргетираните посетители. Качественият интернет маркетинг е полезен за онлайн бизнеса в дългосрочен план, защото е насочен към тези посетители, които може да станат постоянни или да се превърнат в клиенти.

Предимства на уеб маркетинга

Едно от предмиствата на онлайн маркетинга е достъпът до информация. За разлика от рекламата в телевизии, радио, печатни медии, в интернет компаниите имат възможност да контролират изцяло своите маркетинг бюджети и да знаят къде е отишла всяка стотинка, която са платили за реклама. Освен това интернет маркетингът би могъл да стъпи от местния пазар до национален и международен план. В сравнение с традиционните медии уеб маркетингът е и значително по-евтин.
Онлайн маркетинг услуги

Съществуват различни методи за увеличаване на качествения уеб трафик. Като цяло те могат да бъдат разделени в две групи – чрез органично търсене (неплатените резултати от търсене в търсачките) и чрез директна реклама. BulgarianSEO предлага следните видове професионални онлайн маркетинг услуги:
Оптимизиране за търсачки (SEO)
Реклама в Google (Pay-Per-Click)
Придобиване на линкове
E-mail маркетинг
Реклама с банери
Affiliate маркетинг
Интернет маркетинг от BulgarianSEO

След като започнете работа с нас, вие ще получите: цялостен анализ на сайт, препоръки за дългосрочно развитие и уеб маркетинг, оптимизиране на сайта за търсачки, генериране на качествен трафик, изготвяне на дългосрачна маркетинг стратегия, статистика за трафика, поддръжка на сайта.